Жителька Харкова намагалась "відмазати" сина від покарання, віддавши всі свої заощадження.

Про це повідомили представники Національної поліції в Харківській області.

Літня українка віддала всі свої заощадження невідомому, який прийшов в її квартиру. Сума склала 30 тисяч гривень і 500 євро.

гроші

9 травня у Шевченківський відділ поліції звернулася 81-річна мешканка району. Вона розповіла, що на стаціонарний телефон зателефонував невідомий. Зловмисник повідомив, що її син потрапив у ДТП і за непритягнення його до кримінальної відповідальності потрібні гроші.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

жінка

Жінка, не вагаючись, віддала зловмисникам усе, що мала.

Тепер справою займаються правоохоронці.

У Кропивницькому поліцейський-хабарник влаштував ДТП

Щоб уникнути покарання коп намагався втекти та розніс два службових автомобілі, а також збив оперуповноваженого Служби безпеки України.

Якщо вину підозрілого доведуть, він може сісти за ґрати на п'ять років.

У ході перевірки працівники поліції встановили, що син заявниці у ДТП не потрапляв. Зараз слідчим відділом вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

Нагадаємо, граючи на людських почуттях, шахраям вдається витягти з кишень потерпілих чималі суми. Безбожні шахраї будь-яким способом намагаються заволодіти вашими грішми.

Як повідомляв портал Знай.ua, доброзичливі українці допомогли аферистові заробити мільйони на "лікуванні" померлої дитини. Так працював у Дніпрі псевдоволонтер. Чоловіку вдалося збірати півтора мільйона гривень.

Також Знай.ua писав про те, що українців попередили про нову шахрайську схему, яка може залишити вас ні з чим, а все починаєтья з телефонних дзвінків.