З'явилася інформація, що в суботу, 11 травня, в українській столиці у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між київським "Динамо" та луганською "Зорею" можливі зміни в роботі метрополітену.

Так, адміністрація столичної підземки попереджає, що роботу центральних станцій підземки може бути обмежено.

Київське метро
Київське метро

Варто також нагадати той факт, що 11 травня трьома матчами в топ-шістці стартує 28-й тур чемпіонату України з футболу. "Динамо" на "Олімпійському" зіграє із "Зорею", яка незмінно відбирає очки у "біло-синіх" хоча б в одному поєдинку сім сезонів поспіль.

НСК "Олімпійський"
НСК "Олімпійський"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Увечері після закінчення матчу з метою створення умов для належного перевезення вболівальників (і якщо виникне необхідність), може бути обмежений вхід пасажирів на станції "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого". Закривати перераховані центральні станції столичного метрополітену не планують.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що останнім часом події в метрополітені з падінням людей на рейки стали не новиною, а звичним укладом життя, так як відбуваються дуже часто. Згідно зі статистикою, за рік гине близько 35 осіб, які падають з платформи. Це приблизно три смерті на місяць. Багато українців і досі не знають, що робити, якщо вони опинилися на рейках.

Варто нагадати, що у вівторок, 30 квітня, у Київському метрополітені на станції метро "Золоті ворота" з платформи прямо на рейки впав пасажир. Про це повідомляє Київ Оперативний в Facebook і публікує відео інциденту.

"На станції метро "Золоті Ворота" чоловік впав з платформи. На щастя, його встигли дістати інші небайдужі пасажири", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у київському метро сталася НП: перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа археологи знайшли вхід до неіснуючого метрополітену.

Також Знай.uа писав, НП в метро: неадекват взяв заручницю і вимагає політ на Марс, за ним приїхав спецназ.