В СІЗО №5 окупованої Росією Донецька помер був убитий неповнолітній підслідний.

Про це стало відомо зі слів директора Східної правозахисної групи Віри З в Facebook.

Ястрєбова стверджує, що неповнолітнього вбили вранці 9 травня в СІЗО №5.

"Мені відомо, що в СІЗО активно проводяться обшуки камер, посилені заходи безпеки, працює перевірка з участю радників РФ, які відповідають за пенітенціарну систему на окупованій частині Донецької області", - говорить правозахисниця.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона також додала, що в даний момент з'ясовуються дані вбитого хлопця.

Варто нагадати, що Українські військові під Докучаєвськом ліквідували високопоставленого террориста "ДНР" на прізвисько "Лунь".

Про це повідомляє відомий блогер Necro Mancer.

Блогер зазначив, що вже дізнався терориса "ДНР". За його словами ліквідований терорист це 39-річний російський найманець Євген Шабаєв. Його тіло "вантажем 200" скоро відправлять на батьківщину - в Ростовську область Росії.

Відомо, що саме під Докучаєвськом протягом останнього часу досить сильно загострилася ситуація, через постійні обстріли бойовиками незаконних збройних формувань.

Варто зазначити, що інформацію про загибель бойовика підтвердив інший скандальний ватажок Ігор Гіркін-Стрільців. За його словами, українським військовим вдалося ліквідувати комбата бойовиків ще 7 травня.

Ще ми писали, що У середу, 8 травня, стало відомо про те, що окупанти так званої "ДНР" передали українським воякам тіло вбитого морпеха Дениса Кузьми, який раніше пропав під час бою з терористами біля села Миколаївка на Донеччині.

Про це написали ЗМІ бойовиків, які у статті опублікували фотографії загиблого українця. Примітно, що тіло військового було в чорному чохлі з написом "Укр".

Нагадаємо, Путінські бойовики скасували перемир'я на Донбасі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у "ЛНР" істерять від потужних ударів ЗСУ

Також "Знай.ua" писав про те, що Окупанти в Криму оригінально викликали дух Сталіна