Скандально відома українська журналістка Яніна Соколова у новому випуску свого шоу жорстко потролила новину про те, що в Російській Федерації вирішили обмежити доступ до мережі Інтернет.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Вечір з Яніною Соколовою" в YouTube.

Дану інформацію українська телеведуча висвітлила у своєму свіжому випуску "Вечір з Яніною Соколовою". Журналістка під час випуску висловила своє співчуття всім жителям Росії у зв'язку з обмеженням Інтернету і в знак своєї підтримки вирішила влаштувати "стриптиз".

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Взагалі, співчуваю, друзі. Навіть не знаю, як вас підбадьорити. Хочете, груди покажу?" - жартома запитала українська журналістка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що журналістка Яніна Соколова назвала головну мету глави російської держави Володимира Путіна в Україні. Відповідний ролик з'явився в мережі. Зокрема, за словами журналістки Володимир Путін всіма силами намагається перешкодити реальному розвитку України. Крім того вона зазначила, що саме Путін зацікавлений у тому, щоб війна на Донбасі була як можна довше.

За словами журналістка новому президенту України доведеться домовлятися з Путіним. Вона висловила надію на те, що Україна не обдурять і договір буде для нашої країни вигідним і не стане втратою територій.

Варто нагадати, що відома українська журналістка Яніна Соколова яскраво висміяла обурення російського пропагандиста Євгена Попова через Україну. Свою позицію вона виклала у шоу "Вечір з Яніною Соколовою" на YouTube.

Нагадаємо, Соколова звернулася до Зеленському: я зроблю це безкоштовно, в будь-який час.

Як повідомляв Знай.uа Соколова жорстко підняла на сміх російських пропагандистів: відкриваємо шампанське оком, панове.

Знай.uа писав, "Він просто не може цього допустити": Соколова пояснила, чому Путін вчепився в Крим.