У пікантний скандал втрапив диякон і викладач Донського державного технічного університету Віктор Свистунов.

Фотографії молодого священнослужителя одних трусах поряд з дівчиною днями оприлюднили в мережі, пишуть російські ЗМІ. Повідомляється, що ще наприкінці минулого року він відпочивав в одному з нічних клубів Ростова-на-Дону і станцював там стриптиз.

За словами самого Свистунова, він пам’ятає той вечір дуже смутно і тільки до того моменту, як вечеряв і випивав зі своїм другом у ресторані. Заклад знаходиться неподалік від клубу, де згодом і були зроблені компрометуючі фото.

Диякон каже, в один з моментів до його столика підійшов невідомий і пригостив напоєм, після якого Свистунов відключився. Що було потім, він не пам'ятає. Фото зі спущеними штанами і з дівчиною на сцені клубу диякону показали лише на ранок.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фігурант скандалу запевняє, що заздрісники підлили в його напій якусь речовину, що впливає на свідомість, та відвели в клуб. Чоловік визнає, що на знімках він, але де це було і з ким, він уявлення не має.

На сайті єпархії Ростова-на-Дону повідомляється, що Віктор Свистунов працює в приході Старо-Покровського храму. Він також викладає предмет "Основи моральної культури" в ДДТУ.

Відразу після оприлюднення в ЗМІ цієї інформації диякон різко змінив риторику і запевняє, що надруковане журналістами не має до нього ніякого відношення. На своїй сторінці в соцмережі він зазначив, що фото виклав анонімний користувач, який ще й написав, що священник бере хабарі зі студентів. Пізніше на тому ж сайті з'явився справжній герой фотографій, який подякував анонімному користувачу "за славу" і здивувався, що його назвали Віктором і "якимось дияконом".

За словами Свистунова, всі 40 днів він дотримувався суворого посту і з'являвся тільки в двох місцях - на службі в храмі і в університеті.

"На більше просто фізично не було сил", - пояснив він..

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Броварах повії пограбували священника після його смерті в сауні.