Укрзалізниця ніколи особливо не відрізнялася відмінним сервісом, а іноді навіть те, до чого ми так звикли, здатне шокувати. На так давно компанія представила своїм клієнтам черговий сюрприз.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

В одному з спільнот Фастова в соціальній мережі Facebook українка Ірина поділилася, як компанія розжилася на 2000 грн, а пасажири не змогли навіть потрапити на поїзд, поїздку в якому оплатили.

"Укрзалізниця збагатилася на 2000 грн за рахунок пасажирів ... Як? Ви хочете дізнатися? 4 пасажири купили квиток через інтернет. При пред'явленні електронного квитка, провідник повідомив, що він не справжній, хоча куплений за гроші, але не надрукований. Ми звернулися зі скаргою до чергового по станції нам запропонували зателефонувати на гарячу лінію." - повідомляє Ірина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дівчина зазначає, що навіть якщо і повернуть гроші, то це буде лише 10% від вартості квитків, тобто - 200 гривень.

"Ось вам електронна система. Навіщо така система, якщо вона не працює?" - обурена українка.

В коментарях її підтримують і інші клієнти компанії:
"Ось така ф*гня, малята. Тому я завжди роздруковую, тому що не всі мають той чудовий сканер", "Я на пероні спостерігала за такою ситуацією...і дівчину так і не взяли", " Ви з «бланком замовлення» йшли на посадку або з «посадковим документом»?", "Ой, у минулому році купила квиток у касі Києва на Шепетівську електричку в Фастів 10 вагон, а вагони забули причепити, було всього 8", "А навіщо така влада, навіщо 500 голів у Верховній Раді: це прогнивша, протухла роками система. (Риба гниє з голови!): Ps гниле треба викидати, а не обрізати."

Але, були і ті, хто звинуватив саму потерпілу в її втратах, так як вона купила квитки у сторонніх перекупників і навіть не спромоглася прочитати те, що на них написано.

"Цей пост - показник байдужості людини до питань власного пересування жд транспортом. Витрачаючи кошти на квиток не замислюючись на якому сайті здійснюється купівля та які умови при цьому.", "Люди купують квитки, а не знайомляться з правилами, і потім всі винні"

Нагадаємо, Укрзалізниця вляпалась в нечуваний скандал.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця неабияк попсувала нерви пасажирам.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Укрзалізниця закупила російські деталі за космічними цінами.