У Києві пройшла хода матерів загиблих на Донбасі українських воїнів

Хода в Києві

У День матері, який відзначається у другу неділю травня, в столиці нашої країни пройшла хода матерів українських військових, які загинули на Донбасі. В акції взяли участь кілька сотень родичів воїнів, які втратили життя на Донбасі і на Євромайдані, причому всі вони приїхали в Київ з багатьох регіонів країни.

У Зеленського опублікували відеопетицію з питанням про розпуск парламенту

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Команда новообраного президента Володимира Зеленського опитала людей у Києві, чи підтримують вони розпуск Верховної Ради України. Більша частина опитаних стверджували, що депутатів Верховної Ради слід розпустити. Деякі були налаштовані не так радикально і відповідали, що варто дочекатися осені, проте знайшлися і ті, що заявляли, що розпустити ВР необхідно негайно.

Українці обурені халатністю доктора, дії якого призвели до смерті дитини

Лікар

В Чернівецькій області лікар-педіатр районної лікарні зневажливо поставився до своєї роботи і встановив неправильний діагноз дворічній дитині. Відомо, що медпрацівника залучають до кримінальної відповідальності за фактом неналежного виконання своїх професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому.

В Росії зробили чергову неадекватну заяву з приводу окупованого Донбасу

Борис Гризлов

У Росії заявили, що причиною того, що на території Донбасу утворилися так звані республіки "ДНР" і "ЛНР" винен "офіційний Київ". Про це заявив представник Росії на переговорах Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Сході України Борис Гризлов.

Укрзалізниця опинилася в епіцентрі чергового гучного скандалу

Укрзалізниця

В одній зі спільнот Фастова в соціальній мережі Facebook українка Ірина поділилася, як компанія розжилася на 2000 грн, а пасажири не змогли навіть потрапити на поїзд, поїздку в якому оплатили: "Укрзалізниця збагатилася на 2000 грн за рахунок пасажирів ... Як? Ви хочете дізнатися? 4 пасажири купили квиток через інтернет. При пред'явленні квитка, провідник повідомив, що він не справжній, хоча куплений за гроші, але не надрукований. Ми звернулися зі скаргою до чергового по станції нам запропонували зателефонувати на гарячу лінію".