13 травня українцям варто приготуватися до мінливої погоди. Так, майже у всіх областях України народний синоптик Наталка Діденко прогнозує дощову, але при цьому теплу погоду. Також вона підтвердила побоювання про те, що грози накриють всю територію країни, однак їх іноді буде змінювати сонце.

Про це Діденко написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що найтепліше у понеділок буде в північних і східних регіонах України. Зокрема, на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, Сумщині, Харківщині, Луганщині та Донеччині повітря прогріється аж до +21...+23 градусів тепла.

У той же час найхолодніше, як повідомляє Діденко, буде на Львівщині, Прикарпатті та Тернопільщині – максимум до +19...+21 градуса.

Вітер у цей день буде північно-східний, 3-8 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"В Києві в понеділок – і сонце, і дощ, місцями гроза. Тепло, близько +20 градусів", – передає синоптик Наталка Діденко.

Понеділок в Україні буде, хахаха, з періодичними дощами. Але, ви знаєте, на фоні чудової температури +19+24 градуси і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 12 mei 2019

Народний прогноз погоди в Україні на 13 травня

У цей день відзначається день пам'яті апостола Якова Зеведеєвого. Наші пращури спостерігали за вечором і ніччю на Якова: теплий вечір і зоряна ніч пророкували грізне і тепле урожайне літо. На погоже літо вказував і ясний схід сонця.

карта Укргідрометцентру на 13 травня

Нагадаємо, що через кліматичні зміни спекотна погода в Україні починається з середини червня і закінчується з 15 серпня до 1 вересня. На затяжні дощі чекати не варто, а в липні почнеться справжня спека — до +32+34 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа, після травневих свят залишається на душі невелика туга по вихідним дням. Однак не варто турбуватися передчасно, українцям розповіли, скільки пощастить відпочити в червні 2019 року.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві оголосили штормове попередження через грози. Синоптики розповіли, що до кінця поточної доби столицю накриє потужна гроза.