В поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди. Тепер і морквина пішла в розряд "елітних". Відомо, що в супермаркетах Кривого Рогу нове оновлення цін пішло в бік потужного зльоту.

Так, ще минулого тижня своєю ціною жителів міста шокувала ріпчаста цибуля - 35 гривень за кілограм. З цього приводу у соціальних мережах один за одним з'являлися меми і пости. В результаті ціна на цибулю впала до 25 гривень. А ось на моркву — збільшилася.

Фото з магазину

Мабуть, позначається фактор сезонності – минулорічні запаси цього овоча на зікінчуються, а молодого врожаю ще немає. Та й, мабуть, стали менше вирощувати моркви в Україні. У магазинах ціна на цей овоч – 25 гривень на 1 кг. Це – немита. Мита дорожче – до 35 гривень за кг.

Фото з магазину

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Варто нагадати, що українці дуже часто скаржаться на обмани в різних супермаркетах: то обважать, то ціни не відповідають цінникам, то простроченням торгують. В цей раз обман чекав українця прямо на касі супермаркету "Сільпо", про що він поспішив повідомити в одній зі спільнот в мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ціни на полицях українських супермаркетів ростуть в геометричній прогресії, що турбує багатьох українців. При чому, покупці помічають, що вітчизняні продукти, якими славиться Україна, обходяться їм дорожче, ніж аналогічні імпортні товари. Такими спостереженнями поділився і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Так виглядає мільярдер" - з гумором підписав фото Шнайдер, на якому зображений юнак, що лежить в оточенні тонн цибулі.

Нагадаємо, чому не всім українцям перерахували пенсії: в Мінсоцполітики дали безглузде пояснення.

Як повідомляв Знай.uа інститут керуючого, оновлені платіжки і пеня: як новий "комунальний" закон змінить життя українців.

Знай.uа писав, у них пустелі, а у нас чорнозем: блогер порівняв ціни на продукти з Африкою і був неприємно здивований.