13-річна Марія Гнатик з синдромом Дауна отримала перемогу на міжнародному конкурсі краси Top Model Interbriliant World Spring 2019, який проходив у Чехії.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що дівчинка, яка народилась у Вінниці, стала переможницею у категорії 13-15 років серед учасників з мінімальним досвідом участі у подібних конкурсах. Відомо, що друге місце дісталось учасниці з Росії, третє - Чехії.

При цьому відомо, що дівчинка стала перешою дитиною з синдромом Дауна, яка взяла участь у подібному конкурсі краси.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відзначається, що переможниця отримала відзнаку за конкурс "Талант", у якому презентувала танец. Крім того вона отримала спеціальну нагороду суддівських симпатій.

"Ламаймо стереотипи разом", – пише на своїй сторінці у Facebook її мама, Тетяна Гнатик.

Варто нагадати, що гостинний Іраїль приймає в цьому році Євробачення - 64-й за рахунком пісенний конкурс, що покликаний об'єднувати піснею народи й країни. На конкурсі виступить Вєрка Сердючка, яку тепло і весело зустріли в Тель-Авіві.

Нагадаємо, найкрасивішою бабусею світу і Місіс трансконтиненталь Класик стала мешканка Одеси Світлана Гасс. Жінці вже 60 років і у неї є 12-річний онук, але це не зупинило її від участі в конкурсах краси, які відбулися в Болгарії та США

Як повідомляв "Знай.ua", у суботу, 11 травня, напередодні Дня матері у Житомирі встановили всеукраїнський танцювальний рекорд "Танцюю з мамою". Учасниками рекорду стали 125 мам і їх дітей. Вони всі разом танцювали під пісню. Крім цього, вони могли прогулятися по містечку розваг.

Також "Знай.ua" писав, що у Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського пройшов конкурс краси, який анонсували скандальним відео з голими студентками і викликаючими танцями. Складно не погодитися, що це була дуже вдала рекламна кампанія. Однак громадськість різко засудила таку "творчість" дівчат.

Зеленський проти ВРУ: як Порошенко "кував перемогу" Зе. Пальчевський