Найкрасивішою бабусею світу і Місіс трансконтиненталь Класик стала мешканка Одеси Світлана Гасс. Жінці вже 60 років і у неї є 12-річний онук, але це не зупинило її від участі в конкурсах краси, які відбулися в Болгарії та США, передає ТСН.

Світлана Гасс народилася в Одесі і має освіту модельєра-конструктора і фінансиста. У середині 90-х років, коли дочці було 11 років, її чоловіка не стало і вона була змушена зайнятися торгівлею і розвивати бізнес самостійно. Через кілька років Світлана відкрила салон краси, оскільки мріяла, щоб українки доглядали за собою так, як жінки за кордоном. В даний час в деякі дні пенсіонери можуть відвідувати її заклад безкоштовно.

Все своє життя з дитинства Світлана займалася спортом. Вона любить біг, плавання, фітнес та обожнює піші прогулянки. На міжнародний конкур краси її зареєструвала дочка, в таємниці від неї.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Вона виграла конкурс для бабусь і там її помітили представники Америки і запросили на конкурс в Атланту на Ms. Transcontinental Classic, на якому 58-річна в той час українка здобула впевнену перемогу.

Крім того, Світлану Гасс внесли у Книгу рекордів України як модель похилого віку. Зараз жінка бере участь у фотосесіях по всьому світу і вчить жінок, як правильно доглядати за собою.

Раніше повідомлялося, що в Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського пройшов конкурс краси, який анонсували скандальним видео з голими студентками і викликають танцями. Складно не погодитися, що це була дуже вдала рекламна кампанія. Однак громадськість різко засудила таке "творчість" дівчат.

Нагадаємо, стародавні племена Саудівської Аравії зруйнували всі стереотипи.

Як повідомляв Знай. ua, учасниця "Міс Франція" загинула під колесами трактора.

Знай. ua писав, що українські матусі з дітьми натанцевали на рекорд.