Гостинний Іраїль приймає в цьому році Євробачення - 64-й за рахунком пісенний конкурс, що покликаний об'єднувати піснею народи й країни. Україна в цьому році прийняла рішення відмовитися від участі в конкурсі після скандальної перемоги MARUV у фіналі Національного відбору. Тому вболівати за нашого представника в цей раз не доведеться, але можна порадіти за Вєрку Сердючку, яку тепло і весело зустріли в Тель-Авіві. Зірку запросили виступити на конкурсі.

Як розповів "Знай.uа" Андрій Уреньов, музичний продюсер компанії mamamusic і менеджер Андрія Данилка, не було відбою від бажаючих сфотографуватися з українською зіркою. VERKA SERDUCHKA викликала величезний ажіотаж на червоній доріжці Євробачення 2019.

Вєрка Сердючка в Тель-Авіві на червоній доріжці Євробачення 2019

"Доріжка вражаюча! Величезна, багато людей з усіх країн. І хоч, в принципі, ми звикли до того, що кожна поява VERKA SERDUCHKA відразу ж викликає ажіотаж, я був в черговий раз вражений тим, наскільки оживають люди, коли бачать VERKA SERDUCHKA і команду в українських вишиванках. Люди починають кричати, пищати і співати пісню DANCING LASHA TUMBAI, пам'ятають всі рухи. Дивно, вже пройшло 12 років після другого місця Євробачення. Не думаю, що когось, крім стовпів ідолів, пам'ятають більше, ніж VERKA SERDUCHKA. Справжній фурор", - поділився Уреньов враженнями.

Ажіотаж навколо Вєрки Сердючки на Євробаченні 2019

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Андрій зазначив, що кожну секунду до них підходили люди, включаючи артистів.

"Торішня переможниця конкурсу Netta заверещала від захвату, коли побачила VERKA SERDUCHKA. Підбігла. Заспівали по шматочку з двох конкурсних пісень. І Netta, і VERKA SERDUCHKA. Червона доріжка була яскрава, класні ведучі, дуже красиві. Але ми досить швидко поїхали, тому що це все трохи нагадувало божевілля", - зізнався продюсер.

Андрій Данилко прибув на Євробачення 2019 в Тель-Авів

Як повідомив Уреньов, в цьому році пісня-фаворит Андрія Данилко на Євробаченні – "Soldi" італійського представника на ім'я Махмуд.

"Якщо він добре виступить, то у нього великі шанси на перемогу. А у нас своя задача. Оскільки Україна не представлена в цьому році на Євробаченні, то ця порожнеча буде заповнена виступом VERKA SERDUCHKA у фіналі. З нами приїхала велика група підтримки, в тому числі солістка групи НЕАНГЕЛИ - Слава Камінська", - зазначив Андрій Уреньов.

Нагадаємо, 14 травня відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу, 16 травня країни-учасниці виступлять у другому півфіналі, а фінал Євробачення пройде в суботу, 18 травня.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко відірвався на повну з мамою Сердючки в столиці Євробачення 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа" букмекери здивували новим прогнозом на Євробачення 2019.

Також "Знай.uа" писав, що Сердючка на відкритті Євробачення 2019 дала жару.