На авіарейсі Барселона-Київ 17 травня п'яна жінка влаштувала скандал і кидалася на пасажирів з матюками та кулаками. Про цю подію заявила очевидець Олександра Єфименко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

літак МАУ
літак МАУ

"А хочете подивитися на те, як ніколи не треба робити? Ось будь ласка. Рейс: Барселона-Київ сьогодні. Висота: 11900, літак йшов на зниження. Дія: дівчина купила в дьюті фрі пляшку віскі, випила її на борту, ігноруючи прохання бортпровідників цього не робити і вирішила, що іноземці, які летять з нею, не повинні перебувати в літаку. Тому що вони - іноземці. Власне, на відео, яке зняв один з пасажирів, це чітко простежується. По прильоту, дівчину чекав наряд поліції, прямо біля трапа. Моралі немає, але коли стюардеса Лідія Полянська сказала своїм поставленим дикторським голосом: "Ну ж бо заспокойтеся!", заспокоїлася навіть я." - написала обурена українка.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика.

На видео присутствует нецензурная лексика. А хотите посмотреть на то, как никогда не надо делать? Вот пожалуйста. Рейс: Барселона-Киев сегодня. Высота: 11900, самолёт шел на снижение. Действие: девушка купила в дьюти фри бутылку виски, выпила ее на борту, игнорируя просьбу бортпроводников этого не делать и решила, что летящие с ней иностранцы не должны находиться в самолёте. Потому что они - иностранцы. Собственно, на видео, которое снял один из пассажиров, это четко прослеживается. По прилёту, девушку ждал наряд полиции, прямо у трапа. Морали нет, но когда стюардесса Лидия Полянская сказала своим поставленным дикторским голосом: "а ну ка успокойтесь!", то успокоилась даже я.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Oleksandra Yefymenko op Vrijdag 17 mei 2019

Українці висловили свою думку на рахунок такої хамовитої пасажирки:
"Яка ганьба. Дуже шкода, коли через таких «дам» про нас створюється відповідне враження!", "Я живу в Барселоні і не хочу, щоб таке позорище летіло сюди", " Стюардес шкода, що доводиться працювати з таким бидлом.", "Бидломасса, яку не можна випускати в нормальні місця.", "Парашут в зуби і бортанути алкашку", "Алкоголіки на борту, гірше терористів.", "Так вона ще й без трусів", "Ідіотка, я б її прямо там своїми ж руками задавила", "Прямо біс вселився", "Треба було висадити з літака".

Нагадаємо, літаюче таксі CityAirbus успішно пройшло випробування польотом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", літак з сотнею пасажирів зламався в повітрі

Також портал "Знай.ua" писав про те, що пілот літака на 40 хвилин втратив свідомість