У Зеленського показали детальну програму інавгурації

У понеділок, 20 травня, відбудеться інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського. Стало відомо план заходів на цей день.

Згідно з програмою, з 10.00 до 11.00 Зеленський візьме участь в урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди складення ним присяги українському народові.

Порошенко в останній раз звернувся до українців

Напередодні завершення своєї каденції чинний президент Петро Порошенко звернувся до українців з прощальною промовою.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Повний текст звернення опубліковано на сайті глави держави. Порошенко зазначив, що завдяки зміні влади Україна має ознаки належності до європейської цивілізації.

Переможця Євробачення звинуватили в нахабній брехні

Переможець Євробачення-2019 Дункан Лоуренс порушив одне з головних правил пісенного конкурсу.

Саме цю пісню артист вже виконував у 2017 році. На Youtube було виявлено відео, яке датується 2017 роком. На відеоролику Дункан виконує ту ж пісню, з якою брав участь у конкурсі. На відео з репетиції видно, як переможець Лоуренс співає пісню Arcade, проте запис датується 9 червня 2017 року. Цей факт може стати причиною для анулювання підсумків.

Українцям пообіцяли підвищити пенсії

В Україні мінімальна пенсія знову збільшиться. Очікується мінімальний приріст у 67 гривень. Трошки більше, ніж на 2 долари українські пенсіонери будуть отримувати більше. Для когось це смішна сума, а хтось зайву буханець хліба собі купить.

Таким чином, мінімальна пенсія зросте до 1564 гривень. Чергове підвищення відбудеться у зв'язку із зростанням інфляції. Разом з тим одержувачі максимальної пенсії зможуть розраховувати на виплати в розмірі 15640 гривень.

Блогероміністр Супрун замість відставки зайнялася методом "Кенгуру"

Відомий український блогероминистр Уляна Супрун спробувала детально розповісти, що таке метод "кенгуру" і чому він важливий для здоров'я дітей.

Важлива інформація для майбутніх батьків та батьків з немовлятами🤱 Можливо, ви чули про важливість контакту між...

Geplaatst door Уляна Супрун op Donderdag 16 mei 2019

"Важлива інформація для майбутніх батьків та батьків з немовлятами. Можливо, ви чули про важливість контакту між батьками і новонародженим дитиною шкіра-до-шкіри або так званий метод "кенгуру". Він вважається стандартом виходжування недоношених дітей, має безліч переваг для здоров'я і доведену ефективність", - йдеться в повідомленні.