У понеділок, 20 травня, відбудеться інавгурація новообраного президента України Володимира Зеленського. Підтримати слугу народу прийшли його колеги зі студії "Квартал 95" та "Ліги смігу".

Зокрема, було помічено Євгена Кошового, Ігоря Ласточкіна, Юрія Ткача, Юрія Корявченкова та Міку Фаталова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зазначимо, що згідно з програмою, з 10.00 до 11.00 Зеленський братиме участь в урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди складення ним присяги українському народові.

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

З 11.05 до 11.20 Володимир Зеленський візьме участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних Сил України та у церемонії підняття Державного прапора України. Дійство відбудеться у Маріїнському парку.

Далі з 11.20 до 11.50 заплановано вітання глав іноземних делегацій Володимиром Зеленським разом із дружиною Оленою в Маріїнському палаці. Далі до 13:30 запланований прийом іноземних делегацій.

З 14.30 до 17.00 відбудуться двосторонні зустрічі Зеленського з главами делегацій інших країн в Адміністрації президента. У прес-службі Зеленського додають, що це орієнтовний час.

Загалом інавгурацію Володимира Зеленського вирішили розділити на три етапи. Перший етап — присяга та затвердження у Верховній Раді. Після цього, на другому етапі почнеться низка дипломатичних зустрічей з міжнародними та титулованими гостями. А третій етап - переміщення президента безпосередньо на своє робоче місце в АП.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський отримав приємний привіт від Європи: висловлюємо повну підтримку.

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації: "Зробимо все, щоб цього не було".

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.