У Харкові місцева прокуратура № 1 відновила гучне розслідування кримінальної справи, пише Політека. Зокрема, це стосується експертів, що досліджували обставини резонансного ДТП в центрі міста

Про це повідомив адвокат одного із засуджених водіїв Сергій Перепелиця. Юрист оприлюднив на офіційній сторінці в Facebook фотографію першої сторінки постанови прокуратури.

"Постанова слідчого про закриття кримінального провадження щодо експертів було скасовано прокурором лише після подачі скарги в суд і змінена підслідність, виробництво направлено до СУ ГУНП в Харківській області", - підписав адвокат.

Також він пояснив, що це рішення зовсім не означає покарання експертів, яких підозрюють у порушенні закону.

"Розслідування буде, а притягнення до відповідальності – питання!" - підкреслив Перепелиця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що справа про смертельне ДТП у Харкові, винуватцями якого є Олена Зайцева і Геннадій Дронов, отримала несподіване продовження.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Дану інформацію оприлюднила прес-служба Харківського апеляційного суду у Facebook.

"Відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової. Учасники провадження мають право протягом 10 днів подати заперечення на апеляційні скарги", - йдеться в повідомленні суду.

Прес-служба також зазначила, що апеляційну скаргу другого винуватця аварії - Геннадія Дронова - повернули адвокату для виправлення неточностей.

Олена Зайцева
Олена Зайцева

"Іншою постановою судді апеляційну скаргу захисника Сергія Перепелиці щодо Геннадія Дронова залишили без руху, оскільки вона не відповідає вимогам статті 420 Кримінально-процесуального кодексу України", – зазначили в апеляційному суді.

Нагадаємо, у Києві п'яний шумахер перетворив іномарки на місиво: дикі деталі масштабної ДТП.

Як повідомляв Знай.uа у Києві прогриміли шалені ДТП, патрульні не поділили дорогу з іномаркою: фото.

Також портал Знай.uа писав, умовне замість 10 років в'язниці: справу Зайцевої цинічно змінюють.