У місті Камінь-Каширський на Волині скоїли напад на депутата місцевої облради. Невідомий зловмисник накинувся на політика у дворі, погрожуючи пістолетом. Він спробував викрасти автомобіль нардепа Nisan NAVARА.

Копам майже відразу вдалося затримати нападника, який виявився 38-річним місцевим жителем. Чоловік зізнався у скоєному і розповів, що йому довелося піти на злочин, щоб сплатити борг у 20 тисяч доларів. Поліція порушила проти нього кримінальну справу.

Нагадаємо, у суботу, 18 травня група чоловіків скоїли напад на фестиваль сучасної культури Strichka Festival 2019, який проходив у київському клубі Closer.

Раніше Знай.ua повідомляв, на дружину екс-президента Грузії і колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі Сандру Рулофс було здійснено зухвалий напад.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також Знай.uа писав, у Кабулі вбили телевізійну журналістку Мену Мангаль, яка працювала радником з питань культури в парламенті Афганістану і відстоювала права жінок.