Прикрий інцидент трапився у понеділок, 20 травня, у Миколаєві. В одному з м'ясних магазинів покупець придбав м'ясо з черв'яками. Про це повідомляють Новости - N.

Як стало відомо, чоловік купив у магазині шашлик з курячої гомілки. А коли приніс "добро" додому, виявилось, що воно "з сюрпризом". Найстрашніше, що перш, ніж він дізнався про наявність у м'ясі черв'яків, його дружина вже встигла відкусити шматочок.

Побачивши такий "подарунок", покупець разом з товаришем відразу повернулись в магазин. Від продавцяя вони вимагали пояснень. Продавці визнали, що товар їхній. Пізніше з постраждалими зв'язався директор і, за словами потерпілого, запропонував компенсувати завдані незручності… м'ясом. Чоловік, природно, від цієї пропозиції відмовився.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На відео видно, як невеликі черв’яки інтенсивно лазять по шматку м’яса. Чоловік, висуваючи продавцям претензії сказав, що йому підігрівали все у мікрохвильовці разом з черв’яками. Обурений покупець вимагав викликати відповідні служби і завершити цей безлад, коли люди викидать гроші на вітер. А для місцевих мешканців зняли магазин, щоб знали, де продають небезпечне м’ясо.

До речі, часто українців на кожному кроці дурять, до того ж ми за це ж доводиться немало платити. Найбільше підробляють продукти, в яких містяться жири, м'ясо і сири.

Нагадаємо, виробники перетворюють продукти на вбивць: м'ясо іншої тварини, дріжджі та рослинні жири. В Україні найчастіше за всі інші продукти підробляють масло і згущене молоко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Уляна Супрун порадила українцям відмовитись від найкориснішого фрукта. За словами чиновниці, одночасний прийом його та ліків зведе нанівець усе ваше лікування. Який продукт не поєднується з медпрепаратами?

Також портал Знай.ua писав, що укранцям розповіли, як отримати компенсацію до 40% на утеплення будинку.