Захист Олени Зайцевої, засудженої до 10 років в'язниці за скоєну смертельну ДТП у центрі Харкова, вимагає в апеляції скасувати вирок суду або замінити на умовний термін.

Харківський апеляційний суд призначив апеляційний розгляд кримінального провадження стосовно Олени Зайцевої та Геннадія Дронова у справі про ДТП на Сумській, яка сталася 18 жовтня 2017 року, і забрала життя 6 осіб.

Відповідну постанову про призначення дати слухання справи суд виніс у четвер, 23 травня. Про це повідомила прес-служба Харківського апеляційного суду.

Судове засідання апеляційного суду відбудеться 14 серпня 2019 об 11:00.

Нагадаємо, Київський районний суду міста Харкова визнав винними обвинувачених у справі про смертельне ДТП Олену Зайцеву і Геннадія Дронова за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України та засудив кожного з них до 10 років позбавлення волі.

Олена Зайцева та її захисник Юлія Плетньова, а також захисник Геннадія Дронова - Сергій Перепелиця оскаржили вирок суду.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

13 травня 2019 постановою судді було відкрито провадження за апеляційною скаргою Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової.

Іншою постановою суддя залишив без руху апеляційну скаргу захисника Геннадія Дронова і надав захиснику термін для усунення її недоліків.

Головуючий у справі - суддя Володимир Протасов, судді колегії - Олена Грошева та Вікторія Яковлєва.

Нагадаємо, захист Олени Зайцевої вимагає в апеляційного суду скасувати вирок або замінити на умовний термін.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Зайцева не погоджується із вердиктом, який їй виніс суд за скоєну криваву ДТП у Харкові.

Також Знай.ua писав, справа Зайцевої отримала новий поворот.