Як відомо, у четвер, 2 травня, адвокат засудженого за смерть людей у результаті ДТП в Харкові Геннадія Дронова домігся відкриття кримінального провадження щодо експертів Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз. Про це написала журналістка Тетяна Доцяк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Перша спроба відкрити виробництво закінчилася тим, що займатися ним поліція доручила не слідчому управлінню, а дільничному, який не тільки не має відповідних знань для розслідування, але і повноважень. Справу закрили. І ось адвокат Дронова домігся відкриття справи через суд", – повідомила Доцяк.

Що хоче оскаржити в апеляції Дронов. Але спочатку новина. Адвокат Дронова Сергей Перепелица добився таки відкриття...

Geplaatst door Tetyana Dotsyak op Donderdag 2 mei 2019

Проте всього через кілька годин з'ясувалося, що поліція вже закрила справу по експертам, які робили автотехнічні експертизи під час суду над Зайцевою та Дроновим.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Поліція вже закрила кримінальне провадження по експертам, які проводили автотехнічні дослідження по справі Зайцевої-Дронова, в зв'язку з відсутністю складу злочину. Тільки що повідомили в поліції. Адвокат Дронова Сергій Перепелиця про це дізнався зі ЗМІ, буде оскаржувати через суд", - пізніше заявила журналістка.

Ахха, поліція вже закрила кримінальне провадження по експертам, які робили автотехнічні дослідження по справі...

Geplaatst door Tetyana Dotsyak op Donderdag 2 mei 2019

Нагадаємо, що Олена Зайцева, яка стала винуватцем кривавої ДТП в Харкові, внаслідок якої загинуло 6 осіб та ще 6 опинилися в лікарні з важкими травмами, була засуджена до 10 років в'язниці, проте, хоче оскаржити вирок.

Як повідомляв портал Знай.uа, засуджений до 10 років позбавлення волі за страшну ДТП у Харкові Геннадій Дронов не згоден з рішенням суду і вимагає повторних перевірок. Також Дронов просить визнати його невинним і називає причини такого несподіваного прохання.

Також портал Знай.uа писав, що за словами Олени Зайцевої, вона винна лише на 30 відсотків. Решта 70 відсотків лежать на Геннадії Дронові. Зайцева впевнена, що "якщо б не Дронов, вона б проскочила", і каже, що її вина лише в перевищенні швидкості.