Укрзалізниця потрапила у новий гучний сканадал - поки ціни на проїзд стрімко ростуть, стан поїздів залишає бажати кращого. Користувачка Маріанна Сторожук на своїй сторінці в Facebook обурилася станом електрички "Ужгород-Мукачево".

Як видно на фото, стан вагонів можна назвати лише нелюдським. При цьому, за словами користувачки, останнім часом ціна на проїзд відчутно зросла.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Познайомтеся - це електричка "Ужгород-Мукачево". Ціну за проїзд підняли. Умови - фото. Вікна немиті, сидіння - мало того, що брудні, ще й підперті палицею. Про те, що пиво капало на голову зверху, і вже і мови немає. Шановна Укрзалізниця, чим обумовлене підвищення цін на проїзд? Я згодна платити, але хочу їхати у людських умовах на роботу ", - пише Сторожук.

Познайомтеся - це електричка Ужгород-Мукачево. Цiну за проïзд пiдняли. Умови - на фото. Вiкна немитi, сидiння - мало...

Geplaatst door Mariana Storozhuk op Woensdag 22 mei 2019

Нагадаємо, українці знайшли "нову роботу" главі Укрзалізниці Кравцову.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко нагородив скандального чиновника "Укрзалізниці" орденом Ярослава Мудрого.

Також Знай.uа писав, Укрзалізниця запустила довгоочікувану послугу.