Економісти спрогнозували добрі перспективи для української національної валюти. Покращення на гривню чекає вже влітку.

Таку думку висловив міжнародний економічний експерт, голова ГО "Національний інтерес України" Ігор Гарбарук, - повідомляє "finance.ua".

"Якщо збережуться ті економічні тенденції, які є на сьогодні, ми будемо бачити рівно ту ж тенденцію, яка була в 2017 і 2018 році. Тобто до червня гривня буде зміцнюватися, в липні-серпні відбудеться поступове зростання, а головне - в вересні-жовтні", – сказав Гарбарук.

долар

У Зеленського повідомили, що буде з кредитом від Міжнародного валютного фонду

Радник президента Володимира Зеленського Олег Устенко пояснив зв'язок між достроковими парламентськими виборами в Україні та кредитом МВФ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Відповідними коментарями він поділився у коментарях для ЗМІ.

гроші

Устенко підкреслив, що проведення дострокових парламентських виборів та формування нової коаліції дозволить Україні досягти підписання нової програми співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Нагадаємо, Нацбанк попередив українців про зміни, що стосуються помилкового переказу коштів зі своєї картки. За яких випадків банки можуть відмовляти клієнтам у поверненні коштів назад на рахунки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у ПриватБанку повідомили клієнтів про те, що в роботі фінустанови стався масштабний збій. Українців це змусило запанікувати, адже вони не змогли зняти свої кошти.

Також Знай.ua писав про те, що Нацбанк візьметься за кредитування українців. Банки зобов'яжуть ретельніше перевіряти боржників та відмовляти в наданні позик. Не бачити тепер грошей навіть тим позичальникам, які несвоєчасно сплачували попередні кредити.