Українська місто почало стрімко йти під землю, а його жителі відчувають себе так, ніби живуть над бомбою уповільненої дії. Про це йдеться уьсюжеті ТСН.

Як повідомляє, що у місті Стебник на Львівщині протягом десятків років видобували калійну сіль, однак, на початку 2000-х роботи припинилися. Через це під землею утворилися величезні порожнини, які і роблять життя у місті вкрай небезпечним.

Як повідомляють екологи та місцеві активісти, грунт у Стеблику може піти з-під ніг у будь-який момент, потягнувши під землю цілий регіон. Мешканці міста розповідають, що коли по старій трасі їде вантажівка, в будинку все буквально тремтить. Вони стверджують, що скоро проблема торнеться популярного курорта Трускавця.

Тим не менше, проблема не здається владі катастрофою і вони намагаються заспокоїти городян.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Провели дослідження території, де проживають місцеві жителі, та отримали висновки, що найближча зона аномальних проявів — не менше ніж 100 метрів до житлових будинків", – заявив у коментарі журналістам представник Львівської ОДА Руслан Гречаник.

Нагадаємо, українські заробітчани кинулися встановити рекорд.

Раніше Знай.uа повідомляв, українців масово переселяють з "хрущовок" у новобудови.

Також Знай.uа писав, скандальна Супрун закликала українців до радикальних дій.