Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) почав повертати виплати вкладникам банку "Фінансова ініціатива" та ліквідував "Інтербанк". Про це повідомляється у прес-службі Фонду.

Вкладники "Фінансової ініціативи" отримають виплати за всіма вкладами у межах 200 тис. гривень.

"Відшкодування коштів вкладникам здійснюється через відділення банків-агентів Фонду, підключених до Автоматизованої системи виплат", – йдеться у повідомленні.

Крім того, у ФГВФО заявляють, що в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис про те, що "Інтербанк" припинив свою діяльність як юридична особа.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, протягом найближчих 3 років темпи зростання номінальних зарплат в Україні впадуть нижче 10%. Про це йдеться в Інфляційному звіті Національного банку України.

Раніше Знай.uа повідомляв, популярний український банк повністю збанкрутував, готується ліквідація.

Також Знай.uа писав, Фонд гарантування вкладів фізосіб (ФГВФО) завершив ліквідацію Смартбанку.