З понеділка у Львові проходить безстрокова акція протесту "Не дамо Садовому деребанити Львів". 29 травня до них вийшли кілька чиновників, але конструктивної розмови не вийшло.

Брифінг Львівська міська рада

Geplaatst door Ігор Фінканін op Woensdag 29 mei 2019

У самому центрі Львова група з десятків протестуючих увірвалась в будівлю міської ради, виламавши для цього навіть замок вхідних дверей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У прес-службі ДСНС вже заявили, що нападниками виявилися ті активісти, які 28 травня розбили під стінами будівлі ради наметове містечко, повідомляє видання Апостроф.

Протестуючі пішли на штурм, маючи при собі ножі, це було відзнято на камеру. Крім того, серед протестуючих, які увірвалися в будівлю, були і неповнолітні.

За інформацією львівських ЗМІ, намети встановили з вимогою відправити у відставку мера Львова Андрія Садового. Активісти обіцяють залишатися в центрі міста до тих пір, поки він не піде з посади.

У коментарях до відео люди реагують по-різному:
"Влітку в куртках? Ахаха", "Що, знову?", "Міль пардон, мадам - бандитизм", " Чому в Україні всі патріоти нероби і паразити ? Пухлина суспільства. Шкода українських баб, вони працюють у Польщі унітази драють, в Італії старих підмивають, а ці патріоти все розважаються"

Варто відзначити, що поїхав на Львівщину Президент України Володимир Зеленський. Його візит відбувся з огляду на повені, які накрили Західну Україну.

Нагадаємо,від Садового тікають нардепи. Народні обранці пояснили, що стало причиною рішення залишити "Самопоміч".

Як повідомлялось раніше,Андрій Садовий заявив, що готовий боротися за крісло прем'єр-міністра.

Також, мер Львова зібрався воювати з місцевим бізнесом