Вибори в Україні завжди стають знаковим собтием. Кожен раз це нові інтриги, нові скандали, нові схему, а так само - нові спроби очорнити суперника, що особливо радує багатьох.

Від виборів до виборів ми знаходимо ці нікчемні пасквілі, через які кандидати намагаються перешкодити своїм прямим опонентам. Бабусі люблять говорити, що раніше все було просто - прийшов, поставив галочку і пішов з почуттям виконаного боргу і чистими думками. Зараз же всі ці думки намагаються заплутати не тільки знайомі обличчя на екранах, які кричать "Думай", але і "брудні" прийомчики, якими користуються багато хто.

вибори в Україні
вибори в Україні

"Чорнуху" складно назвати передвиборною агітацією, як такою, а швидше її "брудним" методом. Відомо, що термін "передвиборна агітація" означає діяльність, здійснювана в період виборчої кампанії, що має на меті спонукати або спонукає виборців до голосування за кандидата, кандидатів, списка кандидатів або проти нього (них) або проти всіх кандидатів (проти всіх списків кандидатів).

Нижче зібрана ціла підбірка того, що ми бачили на кожному кутку в попередні передвиборчі перегони і якими залахмічували наш мозок кандидати в останні 20 років.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як бачимо, раніше політиків теж хвилювало питання збереження рідної мови. Ще їм боліло підвищення цін, зубожіння, а в деяких випадках навіть ... наявність закритого кордону з Росією.

Як бачимо, збивання фурою і "двобої" з Путіним - це були ще квіточки. Але неможливо упустити і дещо з новітньої історії.

Ці та інші творчості можна побачити на сайті "Бібліотека чорного піару ім. Петра Олексійовича", створеному за ініціативою команди Володимира Зеленського.

У світлі прийдешніх парламентських виборів, які пройдуть 21 липня 2019 року, можна тільки здогадуватись, яку "їжу для роздумів" придумають кандидати на цей раз.

Нагадаємо, українці знайшли мерзенну чорнуху на Зеленського.

Як раніше повідомлялося, Зеленський Порошенко нагадав про головне.

Також, українцям розповіли, що приховують Порошенко і Зеленський.