Брендові речі для європейських країн і Америки, починаючи від верхнього одягу, закінчуючи нижньою білизною, відшивають українки на вітчизняних фабриках. Відомі джинси Levis, футболки, брюки та сукні для іспанської Zara шиють на Закарпатті, а в Миколаївській області виробляють люксові марки одягу Dolce & Gabbana та Moschino.

Про це розповіла голова Асоціації легкої промисловості України Тетяна Ізовіт.

Вона зазначила, що немає жодного відомого бренду, який би не відшивався на території нашої країни. Причому це стосується швейної та взуттєвої галузі. Німеччина посідає перше місце за замовленням одягу в Україні і вже протягом 20 років наші швачки шиють одяг для відомої німецької компанії Hugo Boss.

Тканину, фурнітуру, нитки і лекала – все це надають бренди, українкам залишається лише надати якісно пошитий одяг. А ось в Україну привозять такий же асортимент, щоправда, пошитий у Китаї, Таїланді та Бангладеші. Там робоча сила дешевша, ніж у нас.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, в українських відомствах шукають фахівців професій майбутнього.

Як повідомляв портал Знай.uа про відомого діджея зняли фільм. Життя та професію хлопця увічнили у стрічці "Авичи: Правдиві історії".

Також портал Знай.ua писав про те, що українські гастарбайтери вирушили підкорювати нові горизонти.