Через рік після смерті всесвітньо відомого діджея Авічі компанія BBC запустила показ документальної стрічки "Авічі: Правдиві історії", яка оповідає про те, як на молодого хлопця раптово звалена популярність призвела до серйозних проблем зі здоров'ям і обернулася психологічними розладами.

Про це стало відомо завдяки матеріалам компанії BBC.

Avicii
Avicii

Варто відразу зазначити, що документальна картина не дає однозначної відповіді на питання про причини самогубства Авічі (справжнє ім'я - Тім Берглінг), але детально розповідає і показує, чому його життя часом було нестерпне і як воно змінювалася з часом.

Avicii
Avicii

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фільм, знятий режисером Леваном Цікуришвілі, вийшов в обмежений прокат у жовтні 2017 року - за півроку до смерті Берглінга. Наприкінці квітня нинішнього року її показав телеканал BBC Three. В основу стрічки покладено матеріал, який Цикурішвілі збирав більше чотирьох років, три з яких він був з Авічі постійно поруч, а також отримав необмежений доступ до особистих та сімейних архівів музиканта.

Avicii
Avicii

"В Instagram і соцмережах чуже життя може здатися чудовим і гламурним, але насправді ви навіть уявити собі не можете, що за всім цим стоїть", - говорив режисер, представляючи фільм публіці.

В одній зі сцен фільму відомий діджей розповів, що він усвідомив хто він є насправді.

Avicii
Avicii

"Ви читали Карла Юнга? - захлинаючись від захвату, одного разу говорив діджей друзям. - Я читав учора цілий день, не відриваючись. Я зрозумів, що я інтроверт!"

Інтроверт, відчуває почуття провини за те, що він не екстраверт. Людина, яка не отримує енергію від спілкування з іншими, а страждає. Все це Берглінг відкриває в собі вперше. І дуже швидко, спробувавши повернутися до концертів, розуміє, що спілкування з публікою — абсолютно не те, що йому потрібно.

Він усвідомив, що може бути по-справжньому щасливий тільки наодинці з комп'ютером, занурившись у творчість, або з близькими друзями. Відеокамера фіксує хвилини, коли він, сидячи з друзями в особняку в Лос-Анджелесі, сам рішуче набирає текст заяви про припинення концертів назавжди.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва змінила професію: ді-джей або даїшник.

Як повідомляв Знай.uа ведуча "Орла і решки" розповіла про свій перший раз з мажором на Range Rover.

Також Знай.uа писав, Кіт Флінт роздав гроші перед самогубством: кого озолотил соліст The Prodigy.