Незаконно зведений окупантами Кримський міст ось уже понад рік відкритий для автомобілів. Протягом останнього часу окупанти вели посилену роботу щодо зведення залізничних шляхів на мості, який з'єднує Крим із Краснодарським краєм. Так звана влада Криму провела перші випробування перед запуском залізниці.

Відповідні фото опублікував на своїй сторінці в Instagram користувач з ніком eregakirkorov.

Загалом залізнична частина мосту складається з 38 кілометрів. Бригади робітників рухалися назустріч одна одній з боку півострова і Кубані, працюючи цілодобово і без вихідних. На ділянки, на які вже нанесено антикорозійний захист і гідроізоляція, укладали ланки зі шпал і рейок. Відомо також, що до цілодобового виконання робіт залучено близько 5000 осіб.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ваврто зауважити, що будівництво залізничної частини Кримського моста, а також підходів з боку Криму і Кубані веде компанія "Стройгазмонтаж", що належить Аркадію Ротенбергу – близькому другові російського президента Володимира Путіна.

Нагадаємо, що ми писали: цілодобово і без вихідних: окупанти зізналися в рабських умовах праці робітників на Кримському мості.

Як повідомляв "Знай.uа", російські окупанти будуть залізничні колії на Кримському мості. Будівельники залізничних підходів до Кримському мосту почали працювати в посиленому режимі. Однак при роботі виникла позаштатна ситуація.

Також портал "Знай.uа" писав, залізничні колії на Кримському мосту можуть пошкодити геологічні умови, великі навантаження і зовнішні фактори, що призведе до справжньої катастрофи.