Заборона російської нафти з 1 червня: у Зеленського розповіли про план Б

Секретар РНБО Олександр Данилюк розповів, що повинні робити українські виробники через заборону експорту нафти з РФ, яка почне діяти з 1 червня. Про це Данилюк сказав у п'ятницю, 31 травня, під час прес-брифінгу за результатами засідання РНБО.

Коломойський проти НБУ: суд навіть не розглядав заяву ПриватБанку

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Господарський суд Києва переніс на 7 червня розгляд справи про визнання недійсними п'яти кредитних договорів рефінансування та договорів особистого поручительства Ігоря Коломойського за цими договорами. Про це повідомляє Національний банк.

Зеленський звільнив голову Держприкордонслужби Петра Цигикала

Володимир Зеленський звільнив Петра Олександровича Цигикала з посади. Цигикал працював Головою Державної прикордонної служби України та військової служби. Варто нагадати, що Перший віце-прем’єр Степан Кубів заявив, що проект "держава в смартфоні", про який на форумі інтернет-діячів президент Володимир Зеленський розповів про свою мрію, вже три роки як втілений в життя. Про це він сказав на засіданні Верховної Ради.

Під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька

Поліцейські вручили підозру водієві джипа, який, за даними слідства, є винуватцем масштабної ДТП під Тернополем. Після зіткнення машини з фурою померли чотири людини – вони працювали в "Укренерго".

Тяжкохворі з косяком: Супрун пояснила, кому потрібен медичний канабіс

Канабіс в медицині — це ліки і вони повинні бути доступними для всіх пацієнтів, які їх потребують. А таких в Україні близько двох мільйонів. Про це розповіла в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй офіційній сторінці в Facebook.