Російська реклама ресторану підірвала мережу дивним креативом. Так, у мережі показали білборд з міста Волгоград, на якому рекламують ресторан української кухні "Шинок". Відповідний знімок з'явився в акаунті в Twitter "Фашик Донецький".

"У Волгограді ресторан української кухні пропонує відвідувачам покуштувати страви прямо з лопати", – пише блогер.

У публікації видно, що реклама пропонує росіянам скуштувати українських страв прямо зі звичайної садової лопати. Сиру картоплю в землі назвали "смаком з дитинства".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Дивний знімок викликав бурхливі обговорення у мережі. Так, користувачі уїдливо його комментують, висміюючи креатив від російських маркетологів.

"Холопам відповідні столові прилади!!! Замість ложки-лопата! Замість вилки-вила! Замість тарілки-таз!", "Тонкий тролінг русні)))", "Стоп а русня їсть якось інакше?", "А нафіга унітази крали? Треба б з унітазу годувати поросль", - пишуть у коментарях.

Раніше повідомлялося, що екс-голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр..) Микола Маломуж дав оцінку колишньому голові СБУ і лідеру партії "Сила і Честь" Ігор Смешку як політику, який заявив про намір брати участь у парламентських виборах.

Відповідними коментарями Маломуж поділився в інтерв'ю для українських ЗМІ.

"Ігор Смешко не є агентом Кремля. Він - звичайна фінансова мафія", - вважає колишній глави розвідки.

Українці почали активно коментувати заяву Миколи Маломужа у Тwitter.

"Там у 2004 році була "мутна" історія про отруєння Ющенка під час обіду з Смешко. З того часу у мене до нього немає довіри", "І ось що конкретно розумного зробив Смешко? 8 чи 10 років, поки був у розвідці, їздив бухати по закордонах, а коли Тузла грюкнули - просто пішов бухати по-чорному", "Не смішіть мене своїм Смешко", "Смешком та його смішарики", - пишуть українці у відповідь на коментар Миколи Маломужа.

Нагадаємо, Майкл Щур потроллив "Голос" Вакарчука.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський почав круту гру проти Путіна.

Також Знай.ua писав, мер Дніпра різко проїхався по "племінниці" Коломойського.