У Всесвітній день захисту дітей багатьох осявають філософські роздуми. Адже, всі ми хочемо найкращого саме для наших дітей. Щоб вони росли в хорошій країні і стали гідними громадянами в суспільстві. Але,не варто забувати і про те, що майбутнє наших дітей залежить від нас самих. Цю тему не змогла обійти і популярний блогер і активіста Ліза Богуцька, яка на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла, що необхідно зробити зараз для того, щоб не було соромно дивитися дітям і онукам в очі в майбутньому.

Ліза Богуцька
Ліза Богуцька

"Коли на одному з мітингів я сказала, що мені зовсім не хочеться, щоб мої онуки спитали в мене: "Бабуся, а чому ми живемо так погано"? І щоб я їм розповідала про те, що коли треба було боротися з несправедливістю - ми соромилися йти у владу, тому що чесні, але скромні. Мені хочеться, щоб мої онуки сказали мені: "Бабуся! Ми живемо так добре, тому що ти колись не побоялася і стала боротися за нас, коли нас ще не було". Зараз все залежить від нас. Скромність іноді шкодить. Якщо ви мрієте, щоб ваші діти жили не в Європі, а в Україні, як в Європі - боріться! Ідіть у владу і змінювати країну. Сьогодні, у Всесвітній день дітей... подивіться на своїх. І пообіцяйте їм, що зробите все, щоб вони жили краще, ніж ми." - написала Ліза.

Когда-то на одном из митингов я сказала, что мне совсем не хочется, чтобы мои внуки спросили у меня: "Бабушка, а почему...

Опубліковано Liza Bogutskaya Субота, 1 червня 2019 р.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Таке звернення до українців викликало пожвавлення в коментарях у Лізи:
"Кухарки вже керували державою. Всі ми бачили, до чого це призвело. Жили погано. Але вони хоча б вміли готувати!", "Ліза, йдіть у владу і боріться", "Ліза! Ти просто озвучила мої думки! Рік тому,мені було страшно за мого сина,яке майбутнє його б чекало! Зараз,у мене з'явилася впевненість,що майбутнє у нього буде світлим і щасливим!", "Шкода,що ми вже думаємо,що скажуть наші онуки.А перед дітьми не соромно?Мені,наприклад,дуже соромно!"

Нагадаємо, Богуцька розкрила правду про Зеленского і Коломойського: "До Бені дійшло і він почав лити г*вно".

Як повідомляв Знай.uа зустріч Зеленського з нардепами показали одним фото: "Дивляться зі злістю шавки режиму".

Також Знай.uа писав, Богуцька сказала про реакції депутатів на інавгурацію Зеленського: "Опір c*чої Ради буде потужним".