Українці дуже часто стикаються з неякісноїпродукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі Мелітополя побачили магічний фокус з перетворенням креветок у воду від супермаркету АТБ, про що повідомили в популярній спільноті міста.

супермаркет
супермаркет

"Мене наіб... в АТБ!!! А тебе? Позавчора ходжу по АТБ біля МАЯКа, навпроти Бруснички на мікрорайоні, саме там, де стоїть ця собака сутула (мабуть родичка Катерини УмаНЕТц) молода бабуся і розводить л*хів на бабки. Загалом, ходжу по відділам, наповнюю карзину, а тут бац і оголошення:...- суперакція, креветки заморські по 90 гривень кг!!! Думаю, ось вона масть лягла! Коротше, купую пакет, а далі ви побачите! Це суп з морепродуктів, не вимагає під час приготування ніяких зусиль. Треба просто 1/2 пакета висипати в тарілку і поставити в мікрохвильову піч на 10 хв, потужністю 800 W. А далі ви зрозумієте, що вода нині реально дорого коштує!" - написав обурений клієнт.

У фоторяді видно, що після розморожування креветок стало зовсім небагато, а всю тарілку заповнила вода. Тобто, креветки просто були покриті товстим шаром льоду.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці миттєво відгукнулися в коментарях до посту:

"А які очікування взагалі були? Що за 90 грн. там дійсно кілограм свіжовиловлених", "Притензії висувайте виробнику, а АТБ лише реалізатор", "Там написано ж в глазурі! Давно відомий факт що глазур це вода", "Отож, що наші люди після того як бачать червоний цінник - хапають і біжать на касу.", "Друзі, чесно кажучи, не раджу є це л*йно", "І ви дійсно не здогадувалися , що там буде море води."

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомлялось раніше у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також, стало відомо,що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.