У Київському метрополітені біля кас утворюються довгі черги через прагнення керівництва перевести всіх пасажирів на безконтактні карти.

Люди запізнюються через черги на роботу, пише ГолосUA.

Пасажирам метро видають лише по 1 жетону в руки, що дуже незручно. Заради цього потрібно відстояти в черзі 10-15 хвилин. Особливо це складно вранці, коли потрібно встигнути на роботу.

"Я розраховувала одразу сісти в поїзд, але прийшла в метро і побачила, що тут довжелезна черга. Якщо б я могла дістатися альтернативним транспортом туди, куди збиралася, я б поїхала. А тепер ось чекаю", - розповіла киянка Ганна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олексій, житель Києва попросив касира видати йому два жетони на руки: йому і його синові. Але касир метро відмовилася. Чоловік обурений: "Я поки не хочу купувати картку. Чому я повинен через одного жетона стояти в черзі? Хто мені компенсує моє запізнення і як я це буду доповідати начальству, трактувати?".

Метро Лесная. Доброе утро 🤬

Geplaatst door Типичный Киев op Zondag 2 juni 2019

Черги людей помітили на станціях "Бориспільська" і "Лісова". Зараз відомо, що термінали для видачі жетонів вже відключені на декількох станціях. Раніше У КМДА розповіли, що влітку 2019 року планують зробити оплату в метро повністю за допомогою безконтактних карток.

Нагадаємо, що Київське метро змінить графік роботи трьох станцій: готуйтеся до піших прогулянок.

Як повідомляв Знай.uа, археологи знайшли вхід до неіснуючого метрополітену.

Також Знай.uа писав про НП у метро: неадекват взяв заручницю і вимагає політ на Марс, за ним приїхав спецназ.