Вандали в Одесі встигли понівечити відремонтований зовсім недавно фонтан біля скульптурної композиції "Петя і Гаврик".

Про це пишуть у групі "Подслушано Одеса".

Повідомлялося, що на цей фонтан міська влада витратили близько мільйона гривень.

Розлючені українці відреагували на сумну новину: "Руки б відірвати! ", "Як же за*бали ці первісні", " Це все понаїхали", "Ну тепер є привід витратити ще мільйончик на відновлення", "Навіщо стільки грошей на камери витратили, зрозуміти не можу ... ", "Кому вже завадив фонтан".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, вандали оголосили війну українським церквам: храми зруйновані, викрадені старовинні ікони. Так, згідно з повідомленням, з храму на честь Казанської ікони Божої Матері в селі Снов'янка Чернігівської області невідомі викрали шість старовинних ікон і грошові пожертви.

Як повідомляв портал Знай.ua вандали напали на храм на Тернопільщині

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.