Юрист Михайло Шнайдер поділився історією, яка, на превеликий жаль, віддзеркалює рекордно плачевне становище українських пенсіонерів, для яких піти на пенсію буквально означає "пірнути з головою" у безпросвітні злидні.

пенсіонер
пенсіонер

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Емоції буквально зашкалюють. Близько півгодини тому ми з дружиною підійшли до овочевої розкладачки, купити помідорів на вечерю. Попереду стояла літня жінка років 80-ти. Вона як раз запитувала у продавщиці, скільки коштує полуниця. Дівчина за прилавком відповіла: "Полуниця по 45 гривень, беріть вона дуже солодка і смачна". Після цих слів старенька мовчки відійшла в бік. В її очах стояли сльози. У мене просто немає слів і тим більше виразів. Хіба так можна далі жити? Адже коли пенсіонери не можуть дозволити собі купити елементарну полуницю - це вже не просто днище, це - справжня трагедія. Ні в одній цивілізованій країні світу таке впринципі неможливо. У зв'язку з цим я хочу звернутися до новообраного президента. Володимир Олександрович, як відомо, рівень розвитку держави визначається ставленням до дітей і людей похилого віку. І я дуже сподіваюся, що ви нарешті почнете піднімати цей самий рівень. Адже зараз ми знаходимося на самому дні. І чим раніше ви займетеся цим, тим краще. Часу у нас катастрофічно мало...", - відзначив Михайло Шнайдер.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"28 років розкрадали нашу неньку Україну! Нічого не будували, а тільки захоплювали та руйнували! Треба починати відновлювати економіку, перекривати контрабанду, руйнувати схематози мафіозні!!! На це потрібен час!", "Пенсіонерів взагалі принизили, розтопталі ... але ж це вони, їхнє покоління одстроілі країну після найстрашнішої війни, майже завжди голодні ... І ось тепер вони дочекалися уважуха від нас лохмандеев.Мне особисто соромно, але я нічого змінити не можу ... А потрібно змінити!", "Дати депутатам зарплату за яку вони голосували для населення і тоді буде видно хто хоче в парламент", - обурюються українці.

Нагадаємо, українцям підвищать пенсії вітку. Хто та скільки отримає.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям перелічили найбільш прибуткові професії.

Також Знай.ua писав про те, що розпочалися масові чистки серед заробітчан у Польщі.