У Харкові продовжують регулярно надходити повідомлення про мінування різних міських об'єктів.

Служби швидкого реагування оперативно перевіряють кожне таке повідомлення, запевнили в обласному управлінні Національно поліції.

Чергова хвиля телефонного хуліганства накрила Харків ще в кінці травня. Мало не кожен день невідомі телефонували на "гарячій лінії" за телефоном і погрожували підірвати той чи інший міської об'єкт. Найчастіше йдеться про вокзалі, аеропорту, готелях, торгових центрах, районних адміністраціях та дитячих садах зі школами.

Увечері третього червня знову надійшов цілий ряд дзвінків про заміновані об'єкти в Харкові. Мова йшла про тридцять одна будівля, в числі яких виявилося сім харківських лікарень. Оперативники ретельно перевірили кожен об'єкт, евакуювавши більше двохсот чоловік. Не було виявлено жодних слідів вибухових пристроїв. Поліція внесла інформацію в Журнал єдиного обліку звернень та заяв.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.