15 днів поранений військовий Олександр Беспалов провів у реанімації після травми, з них 11 днів він був у комі. Весь цей час поруч з ним знаходилася його наречена Аня, яка зараз на 5-му місяці вагітності.

Про це повідомляє головний лікар лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко на своїй сторінці в Facebook.

Стало відомо, що сьогодні боєць почав дихати сам. А вже завтра, 5 червня, закоханих розпишуть прямо у відділенні реанімації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Куля, прошивши очей, зупинилася біля потиличної кістки. Важка успішна операція. Сьогодні вранці зняли апарат ШВЛ. Почав дихати. Виконує команди. Ворушить губами. Перше, що йому сказала наречена Аня – пора одружитися. Вона носить в собі їх сина 5-й місяць, хоче, щоб назвали Олексієм. Просить нас стати свідками», — написав Сергій Риженко в соцмережі.

Нагадаємо, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко зізналася, що готується до власного весілля, адже вони з чоловіком Владом Топаловим одружилися ще в жовтні, проте тоді Регіна була вагітна і запросила найрідніших і близьких, а зараз влаштовує грандіозне торжество.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», популярний голівудський актор Рамі Мальок зробив пропозицію коханій Люсі Бойтон, тепер вони разом почали підготовку до весілля. Перша церемонія відбудеться на батьківщині 25-річної нареченої у Великобританії, а друга - в Америці з сім'єю Рамі Малека.

Також портал «Знай.uа» писав, що у грудні 2018 року відома українська балерина, суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за свого партнера Олександра Стоянова. До цього вони були у відносинах 10 років.