В Міжнародний аеропорт "Бориспіль" можуть курсувати приватні потяги. Про це повідомив голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов, передає avianews.

"Варіантів придбання рухомого складу може бути кілька: партнерство з приватними структурами, коли ми використовуємо їх потяги, державне фінансування і власні кошти "Укрзалізниці", — пояснив Кравцов.

На його думку, були б ідеальними потяги місткістю до 500 пасажирів у кількості п'яти одиниць, які змогли б забезпечити безперебійну і ритмічну доставку всіх бажаючих у аеропорт і назад.

"Один потяг такої комплектації потягне на 9 млн євро. До того ж вже сьогодні повинні думати, що це повинні бути або електропоїзди з автономним ходом, або гібридні дизель-електропотяги, оскільки основна частина маршруту електрифікована", — уточнив Кравцов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що українцям оголосили продаж квитків на літні потяги у напрямку одеських морських курортів.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські залізничники продовжують своїми силами оновлювати рухомий склад, ремонтуючи приміські електрички.

Також портал Знай.uа писав, що з 31 травня у Кропивницькому припинено рух поїздів. Триватиме ця заборона два тижні.