Як пройшла перша міжнародна зустріч Зеленського

Президент Володимир Зеленський у вівторок 4 червня зустрівся з головою Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером. На зустрічі він говорив про особливу роль ЄС у стримуванні російської агресії і про те, що не змінюватиме європейський курс України.

Новий закон у Раді: на охочих отримати паспорт РФ чекає конфіскація майна

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Стало відомо, що у парламент внесли проект закону про конфіскацію майна у жителів Донбасу, які отримали паспорти Російської Федерації. Зазначається, що автором проекту закону зареєстрований львівський депутат Олег Мусій.

За незаконне збагачення будуть саджати і надовго
За незаконне збагачення будуть саджати і надовго

За незаконне збагачення садитимуть і надовго: у Зеленського пояснили кого торкнеться новий закон

Президентський законопроект про незаконне збагачення передбачає кримінальну відповідальність і позбавлення волі до 12 років. В АП пояснили, за які збитки державі садитимуть і на який термін. Кримінальна відповідальність буде наступати, тільки коли розмір збитків держави досягне 11,5 млн грн, і в особливих випадках буде каратися позбавленням волі до 12 років.

Адвокат родини вбитого хлопчика розкрив подробиці трагедії

Під час трагедії в Переяславі-Хмельницькому, в результаті якої від пострілу загинув 5-річний хлопчик, у дворі поруч з підозрюваними поліцейськими перебували ще двоє. Про це розповіли адвокати підозрюваних і сім'ї постраждалих.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Вакарчук взяв у свою команду людей Януковича: "Славік, треба брати"

Відомий журналіст Олександр Дубинський розповів, кого насправді взяв в команду Святослав Вакарчук. Він нагадав у своєму Telegram-каналі, що музикант обіцяв запросити в партію "Голос" тільки найчесніших.