У Харкові продовжує розгоратися скандал, викликаний незаконними діями представників місцевих військкоматів.

Постраждалі молоді хлопці подають заяви в поліцію, повідомляє портал "Головне".

Хлопці призовного віку діляться подробицями подій, від яких волосся стає дибки. Так, Каміл Алієв, один з постраждалих розповів про те, що його разом з другом зупинили неподалік від будинку. Двом хлопцям перегородили шлях семеро агресивно налаштованих людей, скрутили хлопців, порвавши їм одяг, і відвезли в районний військкомат.

Каміл розповів, що в результаті його товариша відпустили, а його самого, постійно ображаючи, забрали в обласний збірний пункт. Прохання діяти згідно з буквою закону викликали у представників Індустріального військкомату насмішки і ще більш яскраво виражену агресію. У даний момент потерпілий звернувся до адвоката, який подав заяву в поліцію і готує позов до суду. Згідно думку експерта, дії представників військкомату підпадають під 146-ю статтю Кримінального Кодексу України – «викрадення людини».

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що в Харків прибула делегація із Франції. Представники французької жандармерії мають намір обмінятися досвідом з офіцерами української Нацгвардії.