З 1 червня вступили в дію нові тарифи на проїзд у поїздах приміського сполучення в Одеській області.

Мова йде про електрички Одеса – Вапнярка, Одеса – Балта, Одеса – Білгород–Дністровський, Одеса – Березівка, Котовськ (Подольськ) – Любашівка, Рені – Етулія.

Вартість проїзду підвищиться в середньому на 15,2 %. Зокрема, збільшиться мінімальна вартість проїзду: на відстань до 5 кілометрів вона становитиме 11 гривень, а не 8 гривень 60 копійок, як було раніше.

Подорожчання в «Укрзалізниці» пояснюють підвищенням вартості електроенергії та супутніх витрат.

Нагадаємо, що приблизно через п'ять-сім років парк пасажирських вагонів УЗ може виявитися зношеним практично на 100%. Такий висновок можна зробити, проаналізувавши дані про покупки, ремонті, і виведення з експлуатації рухомого складу в останні роки.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців. Питання до керівництва залізниці сиплються одне за одним.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" укладає договір на продаж електронних квитків за напрямком "Київ - аеропорт "Бориспіль" з компанією, яка має інтереси в Росії і окупованому Криму.