У Харкові набирає обертів чергова фінансова піраміда, цього разу орієнтована на продаж страхових полісів.

Телеграм-канал "ХХ" пояснив деталі цього "розводу", який здатний позбавити накопичень як запальних, так і довірливих харків'ян.

Продаж страховок компанії MetLife стала вже справжньою фінансовою пірамідою. До "МММ" їй, звичайно, поки далеко, проте кількість ошуканих громадян обчислюється вже сотнями. Співробітники цієї організації пропонують придбати страховку, працює як депозит, за ціною вісім тисяч гривень.

Правда, покупцям пропонують не просто придбати страховий поліс, але і використовувати його в якості депозиту. Відсоток від продажу таких пірамідах, як відомо, отримують ті, хто стоїть вище звичайних продавців. При цьому полісі немає підпису особи, яка його продає. А сума у вісім тисяч гривень оформляється в розстрочку через банк. В результаті цієї афери багато людей, забув принцип дії фінансових пірамід, просто залишаються ні з чим. Не варто піддаватися на вмовляння людей, які намагаються продати подібні страхові поліси.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижні червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.