Співробітники правоохоронних органів Харкова затримали небезпечну банду, яка займалася виготовленням і збутом наркотиків.

Про успішну операцію Національної поліції повідомив портал "Depo.ua".

У ході вдалого рейду поліцейські зуміли затримати двох братів, які виготовляли і збували амфетамін. Затримані не чинили опору. Тепер їх подальшу долю визначить суд – прокуратура вже подала відповідне клопотання. Двом громадянам України (двадцяти восьми й тридцяти восьми років) пред'явлено обвинувачення за фактом незаконного виготовлення та збуту психотропних речовин, вчинені за попередньою змовою групою осіб (частина друга статті 307 Кримінального Кодексу України).

Затримані почали процес виготовлення наркотиків кілька місяців тому. Вони ж і шукали "покупців", після чого влаштовували по місту так звані "закладки". Гроші за свою продукцію братися отримували на електронний гаманець. Зараз правоохоронні органи продовжують встановлювати обставини даної справи. Затриманим загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.