У скандальній справі Олени Зайцевої, яка збила на смерть людей на пішохідному переході, з'явилися нові обставини.

Портал "Оглядач" повідомив, що в діях експертів Харківського НДІ судових експертиз імені Бокаріуса, проводили автотехнічну експертизу в кримінальному провадженні щодо ДТП у Харкові на Сумській вулиці, не знайшли складу злочину.

Представник слідчого управління ГУ Національної поліції в Харківській області підтвердив той факт, що кримінальне розслідування з цього питання більше не є відкритим. Сергій Перепелиця, адвокат Геннадія Дронова, ще одного фігуранта у цій справі, підтвердив цю інформацію. При цьому він читає доцільним проведення досудового розгляду в цій справі.

Перепелиця заявив про те, що буде вимагати відновлення слідства через суд. Трохи раніше адвокату вдалося домогтися задоволення позову щодо оскарження дій експертів , які проводили автотехнічну експертизу брали участь в ДТП автомобілів. Втім, слідчий Холодногірської відділу поліції Харкова не знайшов складу злочину в діях експертів і закрив кримінальну справу у зв'язку з відсутністю складу злочину.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, дєло Зайцевої отримала несподіване продовження.

Раніше Знай.иа повідомляв, в Києві п'яний шумахер перетворив іномарки в місиво.

Також Знай.иа писав, Києві прогриміли шалений ДТП, патрульні не поділили дорогу з іномаркою.