З'явилися нові подробиці про трагедії в Переяславі-Хмільником. За словами адвоката обвинувачених, підозрюваних копи зберігають мовчання, користуючись статтею 63 Конституції.

Слідство поки ще не встановила точно, хто ж саме зробив той фатальний постріл. Тому це міг бути хто завгодно. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Іван Приходько

"Вони відмовилися від тесту на алкоголь. Також вони відмовилися провести експертизу на наявність пороху на руках. Один з них, Петровець, стверджує, що не стріляв. У такому випадку він повинен бути зацікавлений у такій експертизі, щоб підтвердити цей факт. Але він відмовився", – каже адвокат Щербина.

Володимир Петровець

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Місце злочину

Також пропало і зброю, з якої вбили хлопчика.

"Є свідки, які кажуть, що була рушниця, і з неї стріляли. Причому стріляли всі. Його взяли в будинку, де поліцейські вживали спиртні напої. Воно стояло на ганку. Але під час обшуку зброю не знайшли. У мене таке враження, що хтось ззовні допомагає замести сліди злочину. Тому ми збираємося внести до ЄРДР дані про те, що хтось приховує докази, за це загрожує кримінальна відповідальність", – каже адвокат.

Нагадаємо, Аваков зробив резонансну заяву через вбивство дитини: такого не чекала Україна.

Як повідомляв Знай.uа вбивство 5-річного Кирила: Львів вийшов на акцію протесту, "Авакова у відставку".

Знай.uа писав, вбивство 5-річного Кирила: за що раніше "звільняли" підозрюваних.