Зовнішній вигляд більшості депутатів дуже часто обговорюється багатьма українцями. Ще частіше обговорюються ті метаморфози, які відбуваються з їх фігурами, коли вони, з, ніби як, підтягнутих чоловіків перетворюються в невідомо що після виборів і навпаки - коли приходить час виборів, то скидають все зайве.

Верховна Рада
Верховна Рада

Не зміг пройти повз цих "магічних" перетворень і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував фото депутатів до і після потрапляння у Верховну Раду.

"Ось що вибори "животворчі" з нашими політиками роблять" - написав Шнайдер під фотоподборкой.

Вот что выборы "Животворящие" с нашими политиками Делают)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 4 juni 2019

У коментарях українці поспішили висловити своє оригінальну думку:

"Здулися від "важкої" праці", "Шаріков дав потомство", "Змужніли ,з шавок бультер'єрами стали!Пора люструвати і стерилізувати,поки не розплодилися!", "Є за що тренуватися. Заробили важкою працею", "А що це з цими людьми відбувається?", "Умілі руки хірургів", "У, які свіженькі пики від непосильної праці", "Так, схудли. Нервують, що від годівниці відганяють", "Це не вибори.....а вівсяночка геркулесик!"

Нагадаємо, що не так давно Шнайдер зазначив Президенту України Володимиру Зеленському, від кого в першу черги потрібно позбавлятися. Під роздачу потрапили Уляна Супрун та Андрій Рева. Шнайдер впевнений, що поки не відбудеться стрімка зміна осіб на стратегічно важливих посадах, то світлого майбутнього Україні не бачити.

Раніше повідомлялося, що Зеленському показали, як виживають люди похилого віку на мізерні пенсії - "Полуниця з присмаком сліз".

Також, Шнайдер показав українцям, що Порошенко зробив з моніторами і стільцями, які зникли з Адміністрації Президента - "Танки теж за свої гроші",