Ротація кадрів на стратегічних посадах в Україні зараз йде повним ходом. Українці щосили пропонують гідні кандидатури Володимиру Зеленському, а так само - голосно кричать про тих, на кого надивилися і більше не бажають бачити. Не залишився осторонь і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився тим, кому не місце біля керма країни.

Верховна Рада
Верховна Рада

Під приціл юриста потрапила виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, Андрій Рева.

"Зміни або відбуваються швидко, або не відбуваються ніколи.
Поки на стратегічних посадах перебувають ось ці хлопці, про зміни в кращу сторону можна навіть і не мріяти. Поки вони сидять у своїх теплих і прибуткових кріслах, рух у потрібному напрямку в принципі неможливо. Тому дострокові вибори, а як наслідок - формування нової коаліції і нового уряду, потрібні нам, як повітря. Без тотального і, головне, швидкого оновлення всієї системи виконавчої влади, у нас просто немає майбутнього. Вони всіма силами будуть намагатися відтягнути момент свого відходу. Адже кожен робочий день, приносить їм мільйони. У зв'язку з цим я хочу звернутися до нашого нового Президента. Володимир Олександрович, зараз все залежить саме від Вас. Проявіть твердість і силу. Ми повинні почати йти вперед. І чим швидше тим краще." - написав Шнайдер.

"Изменения или происходят быстро, или не происходят НИКОГДА". Пока на стратегических должностях находятся вот эти...

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 4 juni 2019

В коментарях відгукнулися небайдужі українці:

"Які неприємні особи", "відморожені Морди", "Особи! Катастрофа", "Так не тисніть ви на президента. Наскільки я розумію через закони і конституцію він перестрибнути не має права! а вони писані під цю зграю-лійку! Ось і звільняй!", "Є обличчя, є пики... А тут - хл*бала. І сьорбати вони будуть наше з вами бабло, поки не розженуть і не віддадуть під суд.", "А свині слухають, їдять і хрюкають", "Які огидні пики, а всередині таке ж л*йно".

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, до Зеленського будуть водити дітей.

Також Знай.uа писав, що Зеленський обрав спікером Юлію Мендель.