19 червня 2019 року в 00:00 годин буде безстроковий страйк працівників хендлінгової компанії ТОВ "Аэрохэндлинг", яка обслуговує пасажирів у міжнародному аеропорту "Борисполь".

Про це повідомляє портал "UBR"

Головна вимога страйкуючих стосується поліпшення умов праці, а саме розширення штату компанії. Стало відомо, що з часу виходу на ринок України Ryanair і потім "переїзду" в Бориспіль авіакомпанії SkyUp обсяги робіт ТОВ "Аерохендлінг" майже подвоїлися, а штат майже не виріс.

Голова комітету страйкарів Олексій Попов зазначив, що компанія "Аерохендлінг" намагалася сісти за стіл переговорів з керівництвом аеропорту, але всі ініціативи профспілки були проігноровані. А 29 травня члени профспілки провели з'їзд, на якому близько 200 членів профспілки вирішили страйкувати.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, що хендлінгова компанія займається обслуговуванням будівлі аеропорту, а також пасажирів та їх багажу. Страйк не вплине на вильоти літаків, але обслуговування рейсів може займати більше часу. Людям доведеться раніше приїжджати в аеропорт. Не виключені коригування і в розклад вильотів/прильотів "Борисполя".

Нагадаємо, що у Франції "жовті жилети" продовжують протести. Учасники акції планують організувати сидячий протест на Марсовому полі в Парижі. Вони також заблокували Йєнський міст поблизу Ейфелевої вежі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в Угорщині профспілки погрожують першої загальним страйком після падіння комунізму в країні. Мета страйку - змусити прем'єр-міністра Віктора Орбана скасувати закон про понаднормової роботі.

Також портал "Знай.ua" писав, що понеділок в Німеччині ознаменувався порушенням графіку залізничних перевезень. Це викликане страйком працівників залізниці, які вимагають підвищення зарплати.