У Києві навколо гімназії №107 розгорівся скандал. Батько одного з учнів звинуватив батьківський комітет у нав'язуванні добровільних внесків.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Роман Корсун розповів, що 4 червня в гімназії відбулися збори голів батьківських комітетів різних класів. На ньому прийняли рішення створити громадську організацію, для вступу в яку батькам першокласників потрібно заплатити 5 000 гривень.

Після цього кожен місяць потрібно платити ще 300 гривень.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"І все це за мовчазної згоди директора гімназії Катерини Спитковской. Це все батьки, директор тут ні при чому. Її і на зборах не було", – написав Роман Корсун.

Відомо, що після перевірки фонду організацією Держпраці на нього наклали штраф у 120 000 гривень, ще 60 000 грошей з батьків заарештували.

В коментарях багато користувачів обурилися ситуацією.

"Держава в державі. Все ті ж схеми","5000 – непогано так", – обурилися користувачі мережі.

Нагадаємо, що в ліцеї на Львівщині директор разом з педколективом влаштували розкішне застілля з алкоголем в робочий час. Директор накрила стіл з алкоголем у шкільній аудиторії після іспиту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в одній з київських шкіл директор викликав поліцію через співтовариства учнів в Instagram, куди діти постили невдалі знімки вчителів і робили на педагогів "фотожаби".

Також портал "Знай.uа" писав, що в одній зі шкіл Львова, вчителька християнської етики розповідає дітям про те, що можна померти, якщо зайти в туалет після того, як його відвідав гомосексуаліст.